NYTT FORUM ÄNTLIGEN
Titanic Norden har i mars 2014 fått ett nytt öppet forum för oss som vill diskutera Titanic. Välkommen att skriva precis vad du vill så länge ämnet är Titanic eller andra kända fartyg. Detta forum kommer finnas kvar så länge Titanic Norden finns kvar. Alltså i all evighet :)

Forumet är kopplat till Facebook. För att bli medlem eller läsa inlägg behöver du därför ha ett Facebook-konto vilket är helt gratis. Vill du vara medlem anonymt är du välkommen att gå med under pseudonym. Själv är jag medlem som Edward Smith :)
Klicka här för att besöka forumet


DET GAMLA FORUMET
Titanic Norden hade tidigare ett mer traditionellt forum där vem som helst kunde registrera sig. Detta forum var populärt under många år och innehåller fortfarande hundratals intressanta diskussioner. När Facebook blev populärt dalade intresset för mer traditionella forum. Det gamla forumet finns fortfarande kvar och om du vill läsa de gamla inläggen så klickar du här -> http://www.titanicnorden.com/forum/index.php


TITANIC NORDENS FACEBOOKSIDA
Titanic Norden har också en Facebooksida. Skillnaden mellan en Facebooksida och en Facebookgrupp/Facebookforum är att i gruppen kan alla medlemmar posta bilder och inlägg. Facebooksidan finns till för att jag (Titanic Nordens webmaster) ska kunna posta inlägg till er om allt nytt som händer i Titanicvärlden. Vill du inte bara diskutera Titanic utan också ta del av de senaste Titanicnyheterna varje gång du loggar in på Facebook så gilla följande sida: .
Klicka här för att besöka Titanic Norden på Facebook